Värdet i den här matchen ligger såklart på Gulbis, det går liksom inte att säga något annat. Isner har servat bra i den här turneringen, inget snack om den saken, men han är klart sämre än vanligt när bollen varit i spel.

Inte helt rättvisa utfall i de två matcher han spelat hittills. Samtliga sex set har gått till tiebreak men i minst fyra av fallen har motståndaren varit bättre, så man får väl ge honom att han är en av världens bästa tiebreakspelare. Men det kan liksom inte hålla i sig för evigt.

Gulbis gör ju sin bästa turnering för året, även om han gnäller lite på publik osv så ser han oroväckande lugn ut. Inga racket kastade, inga vredesutbrott, som sagt han ser koncentrerad ut och det är väl precis vad som krävs för att slå Isner, en hög koncentrationsnivå över hela matchen.

Han har 3-3 mot Isner och 3-0 mot Karlovic, 1-1 mot Kevin Anderson men däremot 0-3 mot Raonic. Med allt sammantaget verkar det ju onekligen gå rätt bra mot storservarna. Han själv har en tillräckligt bra serve för att hålla dem borta. Det brukar annars vara till hans nackdel när han möter storservare: han är för fladdrig i sina egna servegem och kan emellanåt kasta bort breaks.

Knappast någon fördel för Isner att han typ har lika mycket speltil på banan över sina två matcher som Gulbis har över sina fem matchen. Dessutom klev amerikanen inte av banan förrän vid midnatt igår vilket innebär minimalt med vila tills idag.
Nej, det är solklart att värdet i den här matchen ligger på Gulbis till 2,90 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip