Jag är inte helt övertygad om John Isner kommer till den här turneringen med full motivation. Han har ju annars en historik att gå bra i förturneringar till Grand Slams men just nu måste jag säga att det vore väldigt dumt om han skulle gå djupt här med tanke på hur många stora namn som saktas i US Open – precis samma logik som att betta på Tiafoe mot Zverev i Cincinnati.

Kuznetsov verkar inte helt oäven mot storservare heller. Totalt har han dock minusstatisik, men han har tagit set mot Raonic i deras enda möte och har 2-1 på Muller och 0-2 mot Karlovic (där det blev tiebreak i båda matcherna).
Om John Isner någon gång ska gå djupt i en Grand Slam så är det väl nu. Han har klart duglig form som absolut inte behöver försämras om han skulle förlora mot Kuznetsov. Sen är ju också Isner det typen av spelare som ofta förlorar i första omgången i 250-turneringar om han gått bra veckan innan innan, det har redan hänt två gånger den här säsongen.

Kuznetsov är mer en grusspelare men som också kan spela på snabba underlag. Han vann faktiskt junior-Wimbledon för många år sedan och han har en flack serve som passar bra på snabba underlag. Han har relativt fina framgångar i US Open som spelas väldigt likt Winston-Salem.

Tycker att det luktar lite skräll här och spelar en liten peng på Kuznetsov rak till 3,75 hos bet365 och en större peng på +3,5 games till 1,72 hos Bwin .

This is the stats tab
This is the post tip