Lajovic har varit på drift sedan oddssläpp och därför har jag väntat tills marknaden nu vänder, för han kommer ha väldigt goda chanser att hänga med John Isner. Inte nog med att han bevisligen hänger med Isner bra sedan tidigare, värmen kommer inte dirket göra att Isner får extra energi i returgemen.

Som jag var inne på ovan, Lajovic har tagit set i tre av fyra matcher mot Isner och har täckt sin handikapplina i samtliga möten. Han kanske inte har en jättesmickrande statistik mot storservare men det hänger mer ihop med att han är en svag tiebreakspelare. Tror han har något i stil med 2-12 mot Isner och Karlovic, då vinner man inga matcher. Däremot är det inte så tokigt för att täcka en handikapplina.

Väldigt intressant att Isner blev breakad mot Nicolas Jarry som egentligen ska vara en svagare returtagare än Lajovic, för man ska veta att det här handikappspelet kommer sitta oerhört ofta om bara Lajovic får hål på Isner en gång, och återigen, i den här hettan är det verkligen inte lätt att upprätthålla hög koncentration över 3-4 timmar.

Kommer lägga två spel på den här matchen 7-6 till Isner i första set till 3,40 hos bet365 samt Lajovic +4,5 games till 1,83 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .



This is the stats tab
This is the post tip