Isner är en favorit i fara idag, skulle aldrig få för mig att spela amerikanen till 1,20 eller vad det är som erbjuds och huvudanledningen till det är att Zeballos är stark mot storservare. Visserligen 0-3 i matcher mot Isner men han har tagit set i 2 av 3 matcher.

Han har en bra serve för att vara grusspelare, Zeballos, och rör sig en miljard gånger bättre än Isner på det här underlaget. Har varit ganska formsvag inför Roland Garros men demolerade mer eller mindre Sugita i första omgången. En spelare som visserligen är väldigt svag på grus men hur som helst starkt av Zeballos att bara bli breakad en gång över fyra set.
Isner blir en svår nöt att knäcka, slog in 28 ess på tre set igår, räddade ett par setbollar i tiebreak och det är väl där vi kommer hamna i slutändan – i tiebreak alltså.

Med tanke på att det är grus och att Zeballos hängt med bra mot storservare tidigare så tror jag på ett överspel här.
På tio matcher mot Isner, Karlovic, Lopez, Muller och Copil (duktiga servare) så har Zeballos tagit set i åtta. Tycker att det är tillräckligt med bevis för att vilja trycka in keramiken på Zeballos +2,5 set till 1,71 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip