För andra gången på kort tid ställs Jason Jung mot Yuta Shimizu, denna gång i Yokohama Challenger. Spelarna möttes förra veckan där Shimizu, för andra gången i år, gick segrandes ur duellen. Då Shimizu är en hemmaspelare förväntas han också ha ett publikstöd, som borde hjälpa honom att göra en ny bra insats. Mitt speltips landar på ett vinnarspel, till nästan dubbla degen i odds.

Jung från Taiwan har hunnit bli 34 år. Under året har det blivit en final på Challenger touren, en ITF pokal och tre matcher på ATP-touren - med två förluster. Därutöver han han försökt att kvala in till ATP-turneringar, utan framgång. Som nyligen i ATP Tokyo där Taro Daniel blev för svår direkt. I Matsuyama har Jung därefter blivit slagen av just Shimizu, i den första omgången.

Jung var den starkare spelaren, även om setsiffrorna 6-4, 2-6, 6-4 tyder på en jämn tillställning. Den tio år yngre spelaren åkte därefter ut mot Yu Hsion Hsu, men bjöd på hårt motstånd. Formen hos Jung är bra, efter ett par fina insatser i en del Challengers och kval till ATP-turneringar på hard-court - bland annat i US Open där det blev 6-4, 6-7, 6-7 mot Hugo Gaston, som var rankad innanför topp 100.

Tredje raka seger för Shimizu?

I och med att Shimizu har besegrat Jung två gånger redan under säsongen har han visat sig vara den bättre av dem. Att spelbolag erbjuder ett så högt odds på japanen Shimizu är märkligt, också med tanke på att Jung har en formkurva som pekar neråt.

Mitt spel blir att Shimizu vinner matchen, till 1.98 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip