Alexander Bublik, som tog två titlar förra säsongen i Antwerp och Halle, börjar året med att kliva in i ATP Adelaide. Där ställs han mot lucky-loosern James McCabe, en betydligt sämre motståndare, på alla sätt och vis. Jag har hittat mig ett speltips, till dubbla pengar i odds.

Efter att ha slagit Mikalai Haliak planenligt hade inte McCabe mycket att sätta emot i kvalfinalen mot Arthur Rinderknech. Det blev ett nederlag i raka set, med siffrorna 4-6, 5-7. Trots förlusten var insatsen helt okej från 20-åringen, som är rankad på plats 258 i världen. Dock väntar en helt annat typ av uppgift i huvudturneringen.

För där ställs han mot en spelare som är van att ta sig långt i ATP-sammanhang. Efter en lysande säsong har Bublik tagit sig upp på en 25:e plats på touren. Det har varit en två månaders vila och förberedelser för 26-åriga kazaken, som är i toppen av hans karriär. Denna säsong väntas bli ytterligare en framgångsrik sådan.

McCabe väger för lätt?

Det är svårt att se hur McCabe ska ta tillvara på sin andra chans och slå en topp 30 spelare i världen. Bublik imponerade stort i fjol och väntas fortsätta göra bra prestationer. Året borde därmed inledas med en klar seger.

Mitt spel blir att Bublik täcker handikapp linan på -3,5 games, till 2.00 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip