En mardrömsmotståndare väntar igen för Frances Tiafoe, som är helt under isen, när han för fjärde gången på ATP-touren ställs mot Jaume Munar. En tennisspelare som amerikanen har förlorat samtliga tre inbördesmöten mot - varav två på grus. Även denna gång ställs de mot varandra på det röda underlaget i Lyon. Här är mitt speltips i matchen.

Det råder ingen tvekan om att spanjoren trivs som allra bäst på detta underlaget. Munar har 15 segrar och 10 förluster på grus denna säsong. Bättre än så kan han, givetvis. Bakom sig har han en finalförlust mot Alejandro Tabilo i Aix En Provence, så formen är fin. Sist i Rom besegrades Rinky Hijikata innan Cameron Norrie blev för svår i tre set.

Även Tiafoe, tidigare världstia, som har halkat ner till plats 25 på rankningen, har en finalförlust. I Houston blev Ben Shelton för svår. Därefter har Tiafoe tappat formen totalt. Tre raka förluster i ATP Masters i Madrid och Rom och till och med en Challenger i Cagliari. Det har inte funnits någon kräm alls i hans slag och därmed riskerar han ett nytt nederlag direkt.

Fjärde raka för Munar!

Ingenting talar för att Tiafoe ska bryta sin inbördesstatistik mot Munar, som är en svårspelad typ. Tvärtom. Det mesta talar för att Munar tar sig förbi Tiafoe - utan större krångel. Spelbolag har mycket riktigt Munar som en favorit, men enligt mig borde han vara betydligt större än vad vinnaroddsen föreslår.

Mina pengar läggs på att Munar täcker den låga handikapp linan på -2,5 games i matchen, till dubbla pengar i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip