För första gången någonsin ställs Jaume Munar mot Nuno Borges på ATP-touren. Mötet sker i ATP Masters i Madrid, på ett underlag som båda vanligtvis är skickliga på. Dock har Munar en rejäl formsvacka - något som gör honom till en tveksam favorit till seger. Här är mitt speltips i den första omgången.

Nej, det har inte varit någon vidare säsong för spanjoren Munar. Inte ens på hans favoritunderlag, då det redan har hunnit bli 7 förluster på grus. Sist besegrades han i tre set av australiensaren Jordan Thompson, som var tillbaka efter sin skada. Innan dess mot formsvage Roman Safiullin i Barcelona. Det har blivit många tidiga exit under året.

Annat har fallet varit för Borges, som har en turneringsvis i en Challenger i Phoenix. Där slog han ut bra namn som Thanasi Kokkinakis, Luca Van Assche och Matteo Berrettini i finalen. Även under grussäsongen har ett par vassa spelare som Lucas Poille, Lorenzo Musetti och Stan Wawrinka besegrats. Formen är fin överlag och då är Borges svår att möta.

Ingen favorit att hålla i handen!

Att spelbolagen väljer Munar, med den usla formen, som en favorit till seger är märkligt för mig. Speciellt då Borges har visat prov på imponerande tennis - både på hardcourt och grus. Borges har en större segerchans, i mitt tycke.

Mitt spel blir därför att Borges går segrandes ur duellen, till 2.20 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip