Två bra grässpelare drabbas samman i Wimbledon då Jannik Sinner ställs mot Matteo Berrettini. Sinner har vunnit deras hittills enda inbördesmöte, som spelades förra året på hard-court i Toronto - i raka set. Något krångel bör fallet inte bli denna gång heller. Här är mitt speltips i matchen.

Världsettan fortsätter att imponera även på det gröna underlaget. I Halle blev det en turneringsseger, där en hel del bra spelare slogs under tiden. Formen är fortsatt fin där Yannick Hanfmann besegrades i den första omgången. Dock tappade Sinner ett set på vägen. Men han brukar växa in i turneringen och spela upp sig.

I sin efterlängtade comeback efter Masters i Monte Carlo spelade Berrettini i Stuttgart. Få hade räknat med att han skulle ta sig till finalen - där Jack Draper blev för svår. I Halle därefter blev det utgång mot Marcos Giron, men här har Berrettini studsat tillbaka och besegrat Marton Fucsovics i fyra set. Formen är bra, men inte mer än så.

Sinner numret större!

I och med att Sinner får maximal utdelning på sina servar och returer är det inte konstigt att underlaget passar honom prima. Mot Berrettini har han inte haft några problem tidigare. Spelbolag har Sinner även denna gång som en klar favorit och jag är inne på att han sköter sig utmärkt.

Mina pengar läggs på att Sinner täcker handikapp linan på -4,5 games i matchen, till 1.79 i odds, hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip