Det väntas bli en ny parkpromenad för förstaseedade Jannik Sinner när han ställs mot Pavel Kotov i ATP Masters i Madrid. Sinner tog sig extremt enkelt förbi Sonego sist medan Kotov har fått kriga till sig avancemanget. Här är mitt speltips i matchen - till dubbla degen i odds.

Med endast 2 nederlag under hela säsongen och 26 segrar gör Sinner en drömsäsong. Spelet på grus har varit lika imponerande, då han har varit oerhört svår att bryta. Ändå blev det en förlust i semin i Monte Carlo mot vinnaren Stefanos Tsitsipas. Men vilken respons Sinner bjöd på då landsmannen Lorenzo Sonego besegrades. Sinner tappade bara 3 games totalt i mötet.

Desto kämpigare har Kotov, rankad 72:a i världen, haft inledningsvis. Han har spenderat nästan 5 timmar ute på det röda underlaget mot Albert Ramos och Jordan Thompson - men båda gångerna alltså hittat en väg att gå segrandes ur duellerna. Starkt, så klart, även om motståndet har varit tacksamt. Näst ut blir det svårt då Kotov ställs mot tourens mest formstarka spelare.

Sinner i toppslag!

Även om Kotov har visat kämparglöd och en enorm vilja väntas han inte räcka till mot Sinner - som har svar på tal. Då Kotov inte har några vapen alls att utmana världstvåan kan detta bli en ny seger för Sinner med stora tal.

Mitt spel blir att Sinner täcker handikapp linan på -6,5 games, till 1.99 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip