Caroline Wozniacki mot Serena Williams, var tanken - istället blev det Ons Jabeur mot Qiang Wang. Onekligen inte samma "story" men definitivt två värdiga namn. Ons Jabeur från Tunisien är en spelare jag gillat länge: när vi snackar underhållningsvärde har hon få överkvinnor - eller män, för den delen - på hela touren. En ruskig bolltrollare som både är finurlig och kan vara tuff. Hennes väg till denna fjärde omgång har varit Konta, Garcia och Wozniacki - nej, kanske inte tourens tre formstarkaste spelare men likväl snygga skalper. Är även kvar i dubbeln och visade form redan i Hobart inför Australian Open. Kommer att lyfta rejält från nuvarande 78:e plats och jag är inte förvånad över utvecklingen. Gjorde Wozniacki passiv - även för att vara Wozniacki - senast och såg verkligen ut att njuta av stunden.

Om det var en skräll var det närmast en sensation att Qiang Wang slog ut Serena Williams. När Wang misslyckades att serva hem matchen i andra set var det förstås jättefavorit på Serena inför skiljeset. Wang höll dock ihop och spelade absolut bra. Huvudintrycket var ändå att det var "en sån dag" för Serena. 56 misstag och lååångtifrån alla handlade om Wangs spel, det var faktiskt ruskigt dåligt av en skärrad Serena. Tidigare segrar mot Parmentier och Ferro kom inte i några större matcher och nu har kinesiskan onekligen en fet utmaning: det är speciellt för exakt alla att spöa Serena och sällan enkelt att följa upp.

Jag är faktiskt mer impad av Jabeur och tycker att oddsen är skeva. Jabeur fick pisk av Wang i början av året, i Kina, men en helt annan scen och helt nya förutsättningar här. Wang kommer att ställas mot någonting HELT annat än senast och det blir svårhanterat. Att få 1.90 på ett generöst gamehandikapp som +3,5...det tackar vi för och tar Jabeurs rygg!

Speltips: Ons Jabeur gamehandikapp +3,5 - odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar matchen

This is the stats tab
This is the post tip