Kul för Jarry att han fick med sig titeln i Båstad, men nu blir det andra bullar. Han möter en Alex Zverev som tagit en paus efter Wimbledon och det kan nog inte passa bättre. Hans säsong har varit ett praktfiasko men nu är det grusbana i Tyskland och då floppar han inte ofta.

Zverev och hans team har garanterat jobbat på mängder av saker senaste veckorna. Han har fallit för långt bakom baslinjen på senaste tiden och saknar egentligen allt vad självförtroende heter, men å andra sidan, nytt underlag nu igen och dessutom möter han en spelare vars form är bra, men motivationen på Jarry kan inte vara skyhög.

Pratade lite med Monterio i Båstad som sa just att förhållandena är väldigt knepiga i Swedish Open. Det passade tydligen Jarry, men Hamburg blir något annat. Nu måste han ladda om, nya förutsättningar, resa. Inte optimalt, men framför allt möter han en i gruden klart bättre tennisspelare.

Man ska också veta det, spelarna får inte ut särskilt mycket av serven i Hamburg och då avgör helt enkelt vem som är starkast i bollandet och när det gäller Zverev mot Jarry, där ska Zverev normalt vara klart starkare från baslinjen.
-2,5 games finns till 1,68 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip