Steve Johnson må vara i halvtaskigt skick, men inte fan har han blivit enbent? 1,80 på att en kille med en ATP- och en Challengertitel på gräs under bältet ska ta set på Cilic, det tar jag och satsar både fru och lägenhet med sjöutsikt på.
De möttes ju i Queens förra året och då tog Johnson ett set, på precis samma underlag som idag. Betänk att han nu har ytterligare ett set på sig, då känns 1,80 i överkant.

Det är inte så att Cilic gör rent hur på gräset. Han är väldigt duktig, men har också en benägenhet att släppa set mot andra grässpecialister och lägg till att han rätt mycket under sommaren, så, helt omöjligt är det knappst att han tappar lite koncentration....och gör man det, tappar lite koncentration, mot en så pass hårt slående Johson, då är setet redan borta.

Sedan grästurneringen i Queens 2016 har Johnson bara förlorat en av 2 av 21 matcher i raka set, varav en mot Roger Federer.
Kan ev. Tänka mig att spela på Cilic som underdog framöver, men jag tror verkligen inte att han slår Johnson i raka set.

Så, tar vi +2,5 set till 1,80 eller över 3,5 set till 1,92? Gillar det sistnämnda spelet bättre men det får man väl äta upp sen.

Finns hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip