Det luktar mega-reaktion på Fabio Fognini efter titeln i Mexiko förra veckan, det är tyvärr en turnering som mer eller mindre är omöjlig att följa på annat vis än via highlights, men han spelade med säkerhet bra.

Johnson fick en reaktion på sin grästitel i Newport och föll i första rundan mot Alex De Minaur som sedan gick hela vägen till final, så egentligen ingen gigantisk överraskning.

Det går bra mycket Snabbare i Toronto jämfört med Los Cabos och just underlagsbytet är inte italienarens starkaste sida. Han har tre titlar i år och har förlorat i första omgången i samtliga nästkommande turneringar. Så, nog har han svårt att ladda om mentalt. Men återigen, det snabba underlaget är till Johnsons fördel, han är en hardcourtexpert och servar han bara på någorlunda hög nivå kan Fabio lätt bli uttråkad här och ställa in skorna.

Något oroväckande att Fabio har 3-0 i matcher, men man ska komma ihåg att Johson aldrig stått i över 1,50 mot Fognini på hardcourt och nu får vi mer än dubbla pengarna. Så med Fogininis oförmåga att ladda om är det här ett kanonodds.

Finns till 2,10 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip