För mig är det inget som helst snack om saken. Herbert kommer göra processen kort med Steve Johnson på gruset i Lyon.

Man kan väl nästan säga att Herbert fått ett mini-genombrott på grus i år. Hans aggressiva spelstil kanske inte passar perfekt för underlaget men kolla bara på resultaten. Det är mer eller mindre bara väldigt formstarka eller generellt starka grusspelare som slagit honom i år... och hur mycket man än gillar Steve Johnson, han är varken formstark eller någon vidare grusspelare.

Han har gjort bra resultat i Houston genom åren, men det är alltså den överlägset snabbaste grusturneringen på touren. Knappt värt att kalla det för grus. Men på de här långsamma grusbanorna är han iskall.

Men nu är det inte bara det är han är iskall på grus. Steve Johnson har varit iskall hela året och att han helt plötsligt skulle hitta formen i en förturnering till Roland Garros...nej det tror i alla fall inte jag på. Herregud, han har liksom vunnit fyra matcher på fem månader.

Herbert vann deras enda möte som utspelade sig på amerikansk mark. Den gången var det hardcourt och hemmaplan för Johnson. Nu är det hemmabana för Herbert men även underlagsfördel – eller åtminstone ett underlag som missgynnar honom mindre.

Pengarna åker in till 1,63 hos 10bet .

This is the stats tab
This is the post tip