Intressant möte mellan två veteraner på touren där jag väljer att ta ställning.
Estländskan Kanepi är en spelare jag gillar, spelar en för damtouren riktig "powertennis" och har kapacitet för att blåsa i princip vem som helst av banan. Dock så har de riktigt stora framgångarna uteblivit förmodligen pga av en hel del skador och en lite bristande taktiskt förmåga tillsammans med ett lite svajigt tävlingspsyke. I år har framgångarna uteblivit så här långt men i senaste matchen i Doha så visade hon gryende form då hon bara var en boll ifrån att slå Halep som efter den matchen lekte hem turneringen.
Pennetta´s senaste match i samma turnering såg jag och det var inte mycket att hurra över, förlust i två raka mot 99-rankade kvalspelaren Hsieh.
Förutom att Kanepi´s form känns lite bättre så fastnade jag för den inbördes statistiken här, Estlänskan har vunnit de 4 senaste mötena mot Italienskan och det tror jag kommer bli en faktor här. (total inbördes statistik på WTA-nivå = 5-3)
Kanepi´s högre högstanivå, förmodad bättre form och fördelaktiga inbördes statistik gör att jag tar ställning. Kliver in med 6/10 units på Kanepi till 1.72 hos bet365 .


This is the stats tab
This is the post tip