Ivo Karlovic slog in 44 ess i öppningsmatchen mot Daniel Brands. Han spelar på hemmaplan och tycks serva bättre än någonsin. Den gigantiske kroaten har ju världens bästa serve och är väldigt svårbreakad på den har typen av underlag.

Överspelet fungerade bra mot Daniel Brands. Karlovic var aldrig nära att bli bruten och jag tror inte att Dodig kommer hantera sin landsmans serve så väldigt mycket bättre. Man får helt enkelt vänta och hoppas på två dubbelfel och en andraserve för att det ska hetta till.

Karlovic och Dodig har spelat 13 set mot varandra. 6 av dessa har spelats utan servegenombrott, men då måste man ta hänsyn till att de spelade en maratonmatch i Australian Open och i grandslams är det naturligtvis svårare att fokusera på att hålla serven. Inte minst med tanke på värmen, vinden och nerverna.

På de två senaste mötena har 4 av 6 set slutat utan servegenombrott.
Med dagens förutsättningar tror jag att det inte blir några break i första set minst 55% av gångerna. Vilket ger fint värde till William Hills spel: Inga servegenombrott i första set till 2,30.

Oddset på ett break i varje game är 1,03. Men låt oss räkna på att det blir ett break var 20:e servegem mellan dessa.

1,05^12 vilket ger oss ett odds runt 1,80.

This is the stats tab
This is the post tip