Nej nån måtta får det vara på hemmaspelarna. Visst, många av dem höjer sig minst ett hack men när motståndaren är så pass mycket bättre så hjälps det liksom inte.

Barrere är på sin höjd en duglig spelare på challengertouren – åtminstone på grus. Han tar nästan alla sina poäng på snabba inomhusbanor, men har typ inte slagit någon topp 100-spelare på grus. Vann en tight 4-setare i första omgången mot Ebden – samma Ebden som knappt vunnit en grusmatch i sin karriär.

Khachanov har, som ni säkert vet vid det här laget, tränat på grus i Spanien sedan tonåren och behärskar grus mer än väl. Slår hårt men behöver inte tämja på säkerheten – åtminstone inte mot sämre motstånd.

Det är svårt att bedöma Khachanovs match mot Stebe. Det var liksom en icke-match där ryssen inte behövde vara särskilt bra för att vinna med 6-1,6-1,6-4. Samtidigt hade Barrere påtagligt svårt mot Ebden.

Hemmastödet gör säkert att fransmannen hänger med i första set, men Khachanov kommer att bryta ner honom och i slutändan vinna med minst tre breaks marginal...och då sitter -5,5 games till 1,66 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip