Nu har det slagit slint hos FastBet och Bethard , man erbjuder alltså 3,15 på över 12,5 games i första set – med andra ord att det ska bli tiebreak i första set. Jag kan meddela att det kommer bli tiebreak i minst 50% av seten mellan Isner och Khachanov på det här underlaget vilket ger oss enormt värde.

Ni som någongång kastat ett getöga på tennis vet att John Isner tillhör de allra bästa servarna i världen och är en tiebreakmaskin utan dess like. Har man någongång kastat två ögon på tennis vet man också att Khachanov är en riktig powerspelare som slår och servar sinnessjukt hårt.

Deras senaste och enda möte var i Roland Garros och slutade med tre tiebreak på fyra set vilket ger oss en indikation om vad som väntar idag.

Räknar med att spelarna håller serve mer än 95% av servegemen vilket i så fall ger oss ett enormt värde här, för man ska veta att över 40% av matcherna i den här turneringen innehåller minst ett tiebreak och som sagt, när underlaget är så här snabbt gynner det verkligen servaren.

Över 12,5 games i första set till 3,15 är ett kanonlir.

This is the stats tab
This is the post tip