Nej, 2,60 på John Isner mot Khachanov är för högt. Spelmarknaden underskattar Isner på det här underlaget. Man tror att han ska vara dålig bara för att bollen studsar upp högt, men i själva verket gynner det honom.

Han har världens bästa kickserve, John Isner, och när bollen studsar upp så här högt blir den oerhört svårt att returnera den. Och just serven var extremt bra i hans första match mot Kukushkin. Tappade 0 (noll!) poäng i egen serve i första set, det är hyfsat imponerande och totalt i matchen förlorade han bara 13 poäng i egen serve och slog 33 ess – det är såklart sinnessjukt bra över tre set.

Khachanov har 2-0 på Isner med 0-3 på Kalovic (0-2 i modern tid). Och benar vi ut de här fyra relevanta matcherna har det spelats 10 tiebreak på 12 set. Med andra ord, marginalerna är ytterst små när Khachanov möter storservare och det borde naturligtvis återspegla oddset också.

Isner var också obruten i sin dubbelmatch, vilket också bekräftar hur makalöst svårreturnerad hans serve är på underlaget.
Kan inte säga annat än att 2,60 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen är glasklart värde. Marginalerna kommer bli så pass små att ett sådant högt odds bli oförsvarbart.

This is the stats tab
This is the post tip