Tror, som många andra, att Karen Khachanov har en ljus framtid som tennisspelare. Just nu rankad innanför topp 100. Han har det mesta som man kan förvänta sig av en nästan två meter lång spelare. Slår hårt från båda sidorna, servar bra och rör sig väldigt bra för att vara så stor.

Tror att han kör över Menendez-Maceiras här i US Open-kvalet. Spanjoren är visserligen bättre på hardcourt än på grus, men han ska inte hålla lika hög nivå som Khachanov. I första omgången mötte spanjoren en annan rysk ungtupp, Karatsev, och var sjukt illa ute. Ryssen vann bara 3 av 14 breakbollar och föll igenom i tiebreak i skiljeset. Inget toppenbetyg för Menendez-Maceiras.

Khachanov servade väldigt bra i sin öppningsmatch och vann mot Mirza Basic med 6-4,6-4. Basic som bara för någon vecka sedan slog Almagro på hardcourt och han är en klart bättre spelare än Menendez-Maceiras.

Känns som att det ska passa Khachanov rätt bra att möta Menendez-Maceiras. Han kommer få diktera som han vill, så i slutändan är det upp till ryssen det här.
Plockar Khachanov -3,5 games till 1,94 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip