Jättefin chans för Khachanov att gå djupt den här veckan. Nu är väl kanske inte Sam Querrey någon kanonlottning men han ska vara klart bättre än amerikanen och har haft lätt för storservare genom åren.

Men vad som är mest intressant är att Khachanov vann deras senaste och enda möte för bara två månader sen, dessutom på Querreys hemmaplan, och då ska man veta att Querrey är ett bra hack bättre i USA jämfört med övriga världen.

Bortsett från en flopp mot Kudla är det bara den absoluta eliten som besegrat Khachanov efter Wimbledon, det är Djokovic, Nadal, Cilic och Wawrinka som lyckats och just nu är det väl där någonstans man rankad honom, precis efter de allra bästa. Så samtidigt som Khachanov hela tiden gör framsteg så tappar Querrey som haft ett tungt år.

Querrey har ju också historiskt rätt svårt mot spelare som servar bra och som är något säkrare än honom själv ute på banan. Bara senaste året har han fått stryk av Taylor Fritz, Kevin Anderson, Milos Raonic, Grigor Dimitrov och Marin Cilic, vad som är genomgående med dessa spelare är just att de har tunga servar och kan hålla i bollen, med andra ord, liknande spelstil som Khachanov.

Jag tar ryssen till 1,61 hos Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip