Här har vi ett kanonläge att spela på minushandikappet. Cedrik-Marcel Stebe spelar just nu på skyddad ranking efter ett skadeuppehåll. Det är poäng från 2017 som tar honom direkt in i den här turneringen men jag ställer mig frågande till hans uppsåt.

För en spelare som Stebe är en halv miljon kronor tillräckligt med pengar för att finiansiera resten av säsongen. Oavsett vilken fyfisk status han än har så är startpengarna i Franska Öppna så otroligt viktiga för honom att han bara måste ställa upp.

...och tittar man på hans resultat under våren så känns han knappast redo för en Grand Slam. Tre raka torst och noll vunna set. Det är vad han åstadkommit under året. Det luktar som sagt startpengar all världens väg.

Även om Stebe vore i toppform så skulle Khachanov mest troligt få en handikapplina på 7.5 i en sådan här turnering. Men nu snackar vi om en kille som varit och vänt innanför topp 100 och som nu spelat tre matcher i år, utan någon setvinst.
Khachanov är inte känd som någon jättestor grusspelare. Men han har tränat i Spanien sedan tonåren och behärskar underlaget mer än väl. Han kommer demolera Stebes trötta andraservar och tar garanterat ett av seten med 6-1 eller 6-2 och då sitter vi bra till.

-8,5 games till 1,80 hos bet365 känns generöst.

This is the stats tab
This is the post tip