Han är ju duktig, Khachanov. Kommer bli topp 10 en dag, det kan jag sätta min förstfödde på. Problemet är att han inte riktigt är där än och att möta Viktor Troicki i en semifinal...det blir inte enkelt.

Till att börja med så är ju den här typen av ungerlag som gjort för Troicki. De få stora framgångar han haft är ju just på snabba utomhusbanor där han kan hålla i bollen i högt tempo från baslinjen och samtidigt få ut en hel del av sin serve.
Om det här hade varit i första rundan av en 250-turnering hade jag kanske inte varit lika säker. Man vet aldrig med serbens motivation, men i en semifinal mot en junior. Nej, den vinner han.

Man får ju ge ryssen att han gjort det väldigt bra senaste månaden. Men min bedömning är att han fortfarande är ett ganska stort snäpp bakom Troicki. Det är svårt att vara kreativ mot serben också. Mycket kommer tillbaka och han ändrar sällan tempo. Så det betyder att Khachanov måste slå igenom honom gång på gång...och en Troicki i högform slår man inte igenom hur som helst. Det kan jag lova.

Sätter veckopengen på Viktor Troicki till 1,60 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip