Gissa hur många gånger Tsonga vunnit en ATP-titel sedan 2013...och hur många gånger han följt upp det med att vinna första matchen i nästföljande turnering?

Rätt svar på fråga ett: 7 st.
Rätt svar på fråga två: 1 gång.

Det är alltså helt häpnandsväckande statistik för en så pass bra spelare som Tsonga. Man kan ju fråga sig vad som är hans problem. Antingen firar han lite för hårt eller så är det motivationsproblem. Jag skulle gissa på det sistnämnda, det vill säga att han blir lite mätt efter en turneringsvinst.

Nu är ju inte Khachanov i någon kanonform men han har en spelstil som gör att han en bra dag kan slå vem som helst och Tsonga kan absolut få problem med den här typen av sluggers. Han har ju senaste halvåret fått stryk av Struff, Shapovalov, Querrey och Muller som bygger upp spelet på liknande sätt som Khachanov.

Man ska ge Tsonga att han är en duktig inomhusspelare, men jag tycker att ryssen ska vinna den här matchen oftare än de 4,00 i odds som erbjuds hos Bethard , särskilt nu när Tsonga uppenbarligen har svårt att ladda om. Skickar även in ett gäng polletter till +3,5 games till 1,92.

This is the stats tab
This is the post tip