Jag är inte helt främmande för att det skräller till här. Klahn har ju varit en klassisk challengerspelare i säkert 6-7 år men nu börjar det så sakteliga hända saker. Senaste halvåret har han mer eller mindre bara spelat ATP och börjar etablera sig på den här nivån.


Spelar ytterst amerikanskt, Bradley. Liten och snabb med bra forehand och rätt svag backhand, bra serve också. Han har en spelstil som Kyrgios egentligen inte har några problem med, men å andra sidan överskattas sändigt Kyrgios returspel på snabba underlag. Hans backhandreturer är verkligen inte bra och det är en måltavla för de flesta uppmärksamma spelare.

Shanghai är den överlägset snabbaste mastersturneringen också vilket bäddar för att sämre spelare hänger med de bättre och kan göra seten tightare bara genom att hålla serve. Klahn blev bara breakad en gång under kvalet så man får väl ge honom att han har bra form. Samtidigt är ju Kyrgios ständigt ett frågetecken så här i slutet av säsongen. Egentligen har han inte varit riktigt bra sedan Australien-swingen i januari. Är ju helt avsågad från ATP-slutspelet, då brukar det kunna hända lite vad som helst, ska sägas att han heller aldrig tagit sig förbi andra omgången i Shanghai tidigare så det tycks ju inte direkt som att han trivs med förutsättningarna.

4,40 är ett kaonlir på Klahn hos Bethard och jag skickar även in en tyngre näva polletter på +4,5 på amerikanen.

This is the stats tab
This is the post tip