Klizan måste ju bara köra över Steve Johnson i Tokyo. Till att börja med så har ju inte amerikanen spelat sedan US Open och gör sällan bra resultat i Asien. Som inomhusspelare har han inte presterat på tre år och formmässigt är det stor fördel Klizan.

Han har ju dragits med en hel del skador, Johnson, och kommer nu tillbaka efter just ett skadeuppehåll och det gör att hans status blir till ett enda stort frågetecken. Till skillnad från Johnson har Klizan kanonform, skulle nog säga att han inte spelat så här bra på hela året. Han servar som en galning och höll sig obreakad i kvalet till ATP Tokyo. Många ser säkert Klizan mer som en grusspelare men man ska veta att han har en inomhustitel från 2016 och ytterligare ett par semifinaler. Han har slagit många duktiga inomhusspelare senaste åren och har säkert en handfull topp 20-skalper på underlaget.

Det enda som oroar är att Johnson har 2-0 i matcher på Klizan, båda gångerna var det dock motsatta förhållanden mot idag. Det var Johnson som hade formen och Klizan var inne i en fyra månader, respektive sex månder lång formsvacka och var rankad utanför topp 100. Som sagt, ganska stora kontrastrer till hur det ser ut idag.

Till 1,83 skulle jag säga att Klizan är ett kanonspel hos Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip