Tycker att man såg ganska tydliga drag av formsvaghet från Klizan i hans match mot Kukushkin. Det är som att han rör sig flegmatiskt och ser allmänt trött ut. Sen tar han en hel del dumma beslut när han ska slå till sin backhand. Den var verkligen inte bra första halvan av matchen.

Pouille har inte direkt rosat marknaden sedan Australian Open. Men man måste ändå säga att han verkar hittat tillbaka till serven som gjorde honom så framgångsrik under 2018. Han höll sig obreakad mot Bolelli som tyvärr inte riktigt är att räkna med längre. Bolelli kunde spela sjukt bra tennis en gång i den, han är mil därifrån just nu. MEN, Pouille vann alltså 47 av 51 poäng på sin förstaserve i den här matchen.

Han tränas sedan årsskiftet av Amelie Mauresmo som mellan 2014-2016 tränade Andy Murray och det är egentligen bara en tidsfråga innan det ska lossna för Pouille. Mauresmo anses vara en av världens bästa tränare.

Visst, Pouille kan vara ett osäkert kort. Men man ska också komma ihåg att han spelar på hemmaplan här. Senaste året har han två titlar (en CH), en final och en tredjerunda i RG på CV:et när han spelar på hemmaplan. Så det råder ingen tvekan om att han höjer sig när han spelar hemma.

Det här vinner fransmannen och av allt att döma täcker han även handikapplinan på -3,5 games till 1,77 hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip