Tar Kohlschreiber rak mot John Isner i Wien. Man får nästan betrakta Wien som hemmaplan för tysken, han är ett bra hack bättre i Österrike och Tyskland jämfört med övriga världen. Kanske den allra mest hemmastarka spelare tillsammans med just John Isner.

Kolhi har ganska lätt för Isner också, tror han ligger under med 4-3 inbördes men har vunnit tre av de fyra senaste. Han ska vara extremt överlägsen när bollen väl är i spel, kommer vinkla ut Isner i hörnorna och där är amerikanen förmodligen sämst på hela touren. Men så ska bollen komma i spela också, det är där problemet ligger.

Det har nämligen blivit tiebreak i 7 av deras 8 senaste set där Kohlschreiber vunnit fem av dem vilket vittnar om mental styrka, det är inte många spelare som har plusstats på Isner i tiebreaks. Hur som helst, det är uppenbart att det kommer handla om små marginaler här och då tycker jag att 2,65 är för högt på tysken.

Sen vet man ju inte riktigt i vilket skick John Isner dyker upp i... han var inte alls bra i Shanghai och kommer bara att spela två turneringar till i år. Hans inomhusstatisik gör underlaget till hans sämsta... ja till och med sämre än grus. Han har en final och en kvartsfinal i Paris, därefter är det inga resultat som han skriver hem om.

Nej, Kohlchreiber har spelat jämnt mot alla storservare genom åren och det, tillsammans med hemmaplansfördelen, gör att jag väljer att spela honom här till 2,65 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip