NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

Jag har nämnt det att Granollers brukar underskattas av spelbolagen men här i mötet emot Kokkinakis förstår jag ingenting.

Granollers har faktiskt haft ett riktigt dåligt år. Han är idag rankad 81 och har varken vunnit en titel i singel eller dubbel. Underlaget här i St peterburg är väldigt snabbt vilket missgynnar Granollers då han är mer utav en grusspelare. Granollers brukar bli bruten ett antal gånger i sina matcher, hans styrka är hans returer och bryta motståndaren. Dock på detta underlag vet jag faktiskt inte hur många breakmöjligheter han kommer få i Kokkinakis serve.
Ska vi kolla Granollers senaste 11 matcher på hardcourt har han haft 7 förluster och 4 vinster. Tre av vinsterna har varit emot itf/challenger spelare vid namn Mertens,payakov och zampieri. Sedan har han besegrat 121 rankade Lacko som är atp/challenger spelare.
Förlusterna har varit emot : Stakhovsky, Matosevic, Johnson , Chung , Donskoy (X2) och Tsonga. Allt annat än imponerade med andra ord.


Unge Kokkinakis å andra sidan är i sitt livs form. Han är idag rankad 70 (var 69 som bäst i Juni). Kokkinakis servar väldigt bra och trots sina ynka nitton år är han oerhört duktig från baslinjen med båda sidor. Detta snabba underlag gynnar givetvis Kokkinakis som har 20 vinster och 13 förluster på hardcourt detta år. Då är alla matcher antingen på ATP-touren eller Davis cup.
Under året har Kokkinakis besegrat spelare som Dolgopolov, Gulbis, Rosol, Garcia Lopez, Harrison och Fognini på detta underlag.



Med detta sagt ser jag enormt värde på Kokkinakis. Spelar honom till 1.61 på William Hill men finns även hos Unibet och bet365 till ungefär samma odds.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip