Att Rafael Nadal för köra över Kokkinakis som en ångvält, det tror jag inte på. Allt Kokkinakis behöver är matchträning och senaste veckorna har han spelat regelbundet på challengertouren. Han kommer naturligtvis bli bättre och bättre för varje match framöver. Redan de här första veckorna har han tagit ett par topp 100-skalper, men visst är han i grunden klart bättre än så. Kokkinakis har topp 10-potential.

Ställs mot Nadal i andra omgången. Det väntas så klart smörj, men jag tror att han kommer göra det här jämnare än vad oddsen visar. Det räcker med att han hänger med i ett av seten för att täcka överlinan på 27,5 games.

Nadal har haft en tuff säsong och har spelat mer än vad han brukar, US Open blir garanterat hans sista turneirng för året och jag vet inte, men känslan är att han kommer gå på halvfart tills motståndet hårdar. Nadal är nämligen en spelare som måste spara på kroppen om han ska ta sig hela vägen i den här turneringen.

Förra året satt samtliga överspel i Nadals matcher, årets innan dess gick hans tre första matcher över, innan han tände till och krossade allt. Vad som krävs här är mer eller mindre att Kokkinakis tar fem games i någon av seten, och det tror jag han kommer göra.

Över 27,5 games till 1,72 hos bet365 är spelat.

This is the stats tab
This is the post tip