Håll i hästarna! Har folk glömt att Berankis typ är den mest inomhusspeciserade spelaren som finns? Visst, lite svacka senaste tiden men han visade klass genom att slå Lajovic i första omgången. Hans spel är kanon för inomhusspel. Extremt flacka slag och gillar när bollen studsar lågt vilket, då behöver han inte ta bollen i huvudhöjd.

Nej jag ser absolut goda skrällchanser här, Krajinovics resultat inomhus är egentligen ingenting som skrämmer. Senaste året har han mer eller mindre bara hållit sig till grus.

Serben lyckades efter väldigt många om och men kvala in till den här turneringen. Som stor underdog var Uladzimir Ignatik set´n break upp och borde verkligen vunnit den kvalfinalen. Istället lyckades Krajinovic vända och därefter slå en för dagen iskall Rublev.

Så, han är inte riktigt att lita på, Krajinovic - något som också vägs in i den samlade bedömningen. Men dessutom tycker jag alltså att marknaden underskattar Berankis. Han kan vara förjävla bra inomhus och visade gamla fina inomhustakter mot Lajovic i första omgången.

Tänk er att Berankis slagit följande spelare inomhus: Raonic, Janowicz, Muller och Mannarino. Det är fyra riktigt duktiga inomhusspelare och är ett kvitto på hur sjukt bra han är när formen är på topp inomhus.

Jag tycker att 2,75 är riktigt fint och skickar in polletterna hos Bethard som väldigt ofta ligger högst på raka vinnarspelen.

This is the stats tab
This is the post tip