Nu har vi endast två spelare kvar i turneringen. Andrey Kuznetsov tar sig an Daniel Munoz - De La Nava i finalen av Challenger turneringen i Manerbio, Italien.

Kuznetsov har sett enormt stabil ut under året. På Challengertouren så har han ett grusfacit på 15 vinster samt 3 förluster. Han har under turneringen 8-0 i set på 4 matcher & hans dagsform är enormt bra. Han har endast blivit bruten 3 gånger, värt att poängtera är att underlaget är grus. Han har servar enormt stabilt & får en hög utdelning på sina servar. Till skillnad från De La Nava, så har Kuznetsov känt på hetluften & spelat 16 matcher på ATP-Touren under året.

De la Nava har ett grusfacit under 2015 på 30 vinster & 13 förluster. Trots att han befinner sig i final, så har spelet varit enormt svajigt emellanåt & i kvartsfinalen mot Gaio så hade han marginalerna med sig. De la Nava har inget speciellt vapen utan han måste få längd på slagen för att göra det svårt för Kuznetsov att inte attackera bollen. Kuznetsov kan mixa upp det väl med både en aggressiv tennis samt en mer "säker" tennis. Kuznetsov har garanterat en bredare reportrar & bör se sin chans att bärga hem årets första CH-titel.

Kuznetsov är den mer rutinerade av dessa herrar & är den spelaren som visat mer under året. Nyper Kuznetsov som matchvinnare @1.57 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip