Kwon Soon-Woo, kanske inte alla som känner till den mannen men man kan väl säga att han är sydkorean och väldigt lik Chung. Inte bara till utseendet - serven är identisk och försvarspelet ute i hörnen har han kopierat.

Har varit fullständigt outstanding efter Wimbledon - eller för att vara rankad runt 100 har han gjort det väldigt bra:

Kvalade in och gick till andra omgången i ATP Atlanta
Kvalade in och gick till kvartsfinal i ATP Los Cabos
Kvalde in till ATP Montreal
Kvalade in till US Open

Dessutom var han och högg på Khachanov i Wimbledon. Så det är en spelare som gillar snabba förhållanden. Det gör inte hans motståndare Hugo Dellien. Hugo har nämligen en uppgift, det är att vara på plats, ställa ut skorna och hämta hem en halv miljon kr. Det är alltså en renodlad grusspecialist.

Dellien har aldrig spelat en hardcourtmatch på ATP-nivå tidigare, faktum är att han bara spelat en challengermatch på hardcourt. Vi får gå tillbaka till ett kval 2017 mot Michel Vernier, rankad runt 800, för att hitta en kvalmatch som hand vunnit på hardcourt.

Problemet för Dellien är naturligtvis att spelar med för mycket toppspin, han blir kort i banan på hardcourt och hänger inte med i det höga tempo som spelar på hardcourt. Dessutom har han inte spelat tennis sedan Kitzbuhel, det är en månad sedan.

Det här kommer bli en överkörning utöver det vanliga: -6,5 games till Kwon finns tll 1,60 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip