Det är inte omöjligt att Kyrgios höjer sig ett hack här, och då blir det jämnt, men det troligaste är ändå att han fortsätter med sin dåliga inställning och pubertala beteende.

Det finns inte en chans i helvetet att Nick hade vunnit mot Herbert om han tappat andra set, med andra ord, det finns inte en chans att han hade vunnit mot Herbert om Mohamed Lahyani inte gett honom ett ordentligt pepp-talk mitt under matchen.
Överlag så är han inte mentalt stabil just nu, det märks både på banan och på resultaten. Han ska liksom inte tappa set mot Radu Albot eller vara en hårsmån från att ryka mot Herbert, men det tycks vara verkligheten just nu. Det är nästan som att det är trendigt att vara oengagerad på banan.

Som sagt, inte helt omöjligt att Kyrgios höjer sig ett hack. Han trivs rätt bra mot Federer, men det kommer att rinna iväg fort om han bara tappar en smula av koncentrationen.

Handikapplinan ligger på 3.5 vilket mer eller mindre betyder att Federer måste vinna i tre eller fyra set, kan eventuellt gå i fem set också. Men framför allt måste han vinna med minst ett breaks marginal och det gör han ju mer eller mindre garanterat om han nu vinner matchen.

Så dagens spel blir helt enkelt Federer -3,5 games till 1,75 hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip