Är så övertygad man kan bli till 1,82 att Herbert tar ett set på Kyrgios. Allt står nog inte rätt till hos australiensaren. Han har varit anskrämlig efter Wimbledon och har väl, precis som många av hans landsmän, problem med motivationen.

Han gav upp mot Norrie i Atalanta, därefter torsk mot en för tillfället iskall Wawrinka. Men vad som är mer alarmerande är att han var tvungen att rädda matchbollar mot Kudla i Toronto och blev i samma turnering nollad mot Coric i ett set, lägg till det här med att han tappade set mot Radu Albot i första omgången i US Open...nej det är ingen spelar i harmoni det här.

Herbert är, som ni säkert känner till, en serveorienterad spelare med serven och volleyn som frästa vapen. Har väl dugliga returer också men det är främst i det offensiva spelet han har sina kvaliteer och med tanke på att Kyrgios stora svaghet är returerna så känns det inte otroligt att Herbert hänger med bra här. Han hade faktiskt Kyrgios på kroken i Wimbledon förra året, men då gav Kyrgios upp i första set när han var dubbelbreak ner.

Kyrgios har historikt svårt med den här spelartypen och jag är lite inne på att det skräller till här. Jämnt är jag i alla fall övertygad om att det blir så huvudspelet får bli över 3,5 set till 1,82 hos 888sport , LeoVegas men jag skickar in lite polletter på Herbert rak till 4,85 hos FastBet eller Bethard också.

This is the stats tab
This is the post tip