Så som Kyrgios håller på och tramsar nu, det är inte värdigt en elitidrottsman och resultaten blir därefter. Hur många slag slår han mellan benen per match? 2-3? Sitter och hälsar till Kokkinakis via kamerorna runt om planen. Nej, det är brist på seriositet och resultaten blir därefter.

Han är ingen bra returtagare heller, Kyrgios. Han skulle nog behöva koncentrera sig ett hack mer i just det spelmomentet. Och hans svaga returspel syns i synnerhet på gräset. Över totalt 29 matcher på gräs har han bara vunnit fyra matcher i raka set – ni hör ju själva, FYRA MATCHER – och det av en spelare som anses vara grässpecialist.

Man kan inte dra någon annan slutsats än att han har koncentrationsproblem eller att han helt enkelt inte bryr sig, för i slutändan har han ändå vunnit en majoritet av dessa 29 matcher.

En ganska formsvag Istomin står för motståndet i första omgången. Väldigt blandade resultat från honom den här grässäsongen. Vunnit fyra matcher – samtliga som underdog och har förlorat tre matcher varav två som favorit. Mycket märkligt facit, men han har en spelstil som passar bra på gräs. Han slagit många giganter genom året och får han bara till serven i den här matchen kommer han täcka handikapplinan hur enkelt som helst.

+6,5 games är klickat till 1,91 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip