1,75 smakar fågel på Kyrgios mot Lopez.

Nu har vi med framgång backat honom sedan starten av turneringen och jag tror att han tar sig förbi Lopez också. Som jag skrivit tidigare. Kyrgios spelar ruskigt bra efter avstängningen och även om sifforna blev jämna mot Karlovic så kändes han betydligt starkare.

Om båda spelar på sin högstanivå håller jag Kyrgios snäppet bättre än Lopez. Dels för att australiensaren faktiskt har lite tryck i sin backhand och man ska komma ihåg att de servar ungefär lika bra, men på grund av sina begränsningar måste Lopez bygga hela sitt spel runt serven och nätspelet.

Den allra viktigaste biten är att det här underlaget inte gynnar typiska aggressiva spelare. Det har varit så de senaste åren i Kuala Lumpor och vi ser det även i år. Karlovic är borta, Groth rök direkt och hyperaggressiva Stepanek fick smörj i raka set.

Nu har det fallit sig så väl att Feliciano bara mött aggressiva motståndare så här långt. Zverev har nästan missbrukat serve- och volley senaste veckorna och Pospisil har en liknande spelstil, men det ska sägas att kanadensaren gick av nästan haltandes mot Baghdatis i sin första match. Så, han var nog inte fit for fight mot Lopez.

Med tanke på vilken fin form och hur hungrig Kyrgios ser ut så tror jag att han löser detta. Finns till 1,75 hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip