Tror helt klart att Marchenko kan störa Kyrgios en smula. Eller, jag tror att setsiffrorna kan bli jämna. Bland toppspelarna är faktiskt Kyrgios den som bryter sina motståndare minst. Han har alltså fortfarande problem i returspelet och vinner i snitt runt 35% av poängen i motståndarens serve och är ruskigt kall på breakbollar.
Marchenko servar riktigt bra just nu. Han är stensäker på korta returer och fortsätter han bara på den banan är det inte helt otroligt att Kyrgios blir frustrerad.

Tycker faktiskst inte att Kyrgios har varit särskilt bra på sistone - och det trots att han vann titeln i Atlanta. Han har bara täckt sin handikapplina tre gånger senaste åtta matcherna. Rätt märkligt också att han bara får hål på Zeballos tre gånger över tre set, och fyra gånger på Bedene.

Han är dock svårbruten, Kyrgios. Servade fruktansvärt bra mot Zeballos, men som sagt, det är returspelet som inte håller lika hög klass som resten av hans spel.
Han får in fler tiebreak än vad man kanske först kan tro, Nick. Sedan ATP Madrid har han spelat 24 matcher och totalt 22 tiebreak i 17 av dessa matcher. Då ska man veta att alla spelare inte direkt är servespecialister.

Tiebreak i matchen känns högst troligt här, särskilt med tanke på att vi minst får tre set på oss. Finns till 1,81 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip