Okej, om Andy Murray kommer tillbaka efter ett år och slår Nick Kyrgios, då är jag den första att lyfta på hatten. Känner mig dock väldigt trygg med att så inte blir fallet. Hur många gånger har ni hört om någon som varit borta i ett år och genomlidit ett par operationer, kommer tillbaka och slår en av världens bästa spelare? För mig låter det scerariot som en saga.

Jag vet inte hur mycket Andy kommer ge här heller. Det här känns väldigt mycket som ett test inför Wimbledon. Han vill helt enkelt veta om kroppen håller för att spela elittennis. Har mycket svårt att tro att han har några störra ambitioner med den här turneringen.

Hyfsad turnering av Nick i Stuttgart, tre svåra motståndare och tre set i samtliga matcher. Känns som att han kommer växla upp nu när gräset är i gång och det blir förmodligen inte lika mycket laj mot Murray som det kan bli mot de sämre spelarna.
Murrays största tillgång på gräset är ju att han rör sig bäst i världen på underlaget. Efter en höftoperation och ett års uppehåll lär den tillgången vara som bortblåst.

Kyrgios -2,5 games till 1,70 hos LeoVegas blir spelet i den här matchen.

This is the stats tab
This is the post tip