Ytterst intressant det här.

Vi har alltså en Kyrgios som sällan bryr sig, är inte särskilt bra på grus och gör grusdebut mot en av tourens minst slarviga spelare som lätt tråkar ut sina motståndare. Inte bara det att Kyrgios gör grusdebut, han har liksom inte spelat tennis sedan Miami.

Skulle man sätta odds endast utgå från hur duktiga tennisspelare de är, då ska väl Kyrgios stå i 1,15 någonting. Men det passar Struff bra det här, åtminstone idag. Han kommer få bra utväxling på sin serve i de här snabba förhållandena vilket så klart Kyrgios också borde få. Men hur fit är han? Hur intresserad är han? Hur mycket kommer han att tramsa? Det finns lite för många frågetecken kring Kyrgios.

2018 spelade han bara två grusmatcher, 2017 blev det totalt fem. Man kan väl säga så här, för att vara så pass etablerad som Kyrgios är har han spelat väldigt lite grustennis.

Jag hade nog spelat alla som är rankade innanför topp 50 som underdogs här. För det är inte så att Struff har någon jätteform. Han har spelat ett litet hack bättre än den nivån man kan förvänta sig av honom under den här grussäsongen.

2,05 hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip