Ett intressant möte väntas äga rum i Wimbledon när hemmahoppet Liam Broady ställs mot världsfyran Casper Ruud från Norge. Till denna Grand Slam turnering har Broady laddat upp ordentligt med en massa inför-turneringar medan Ruud har vilat sig i form, efter att ha blivit dragen i gruset i finalen av Franska Öppna, mot Novak Djokovic. Medan Broady har imponerat stort i öppningen finns det några frågetecken på Ruud - vilket gör att mitt speltips hamnar på ett handikapp spel på Broady.

Med två Challengers bakom sig på gräs och ytterligare två på ATP-nivån har Broady visat klart och tydligt att han menar allvar med Wimbledon. Publiken har han också med sig. Något som blev en X-faktor för honom, då Constant Lestienne besegrades enkelt i tre raka set, i den första omgången. Formen är helt på topp efter noggranna förberedelser.

Ruud å andra sidan har inte gjort några förberedelser alls. Något som märktes en hel del i öppningsmatchen mot kvalspelaren Laurent Lokoli. Efter två spelade set stod det 1-1 innan Ruud, tack vare sin rutin, kunde vinna de återstående två set. Fast inte helt utan trubbel. Frånvaron av uppvärmningsmatcher lyste starkt och formen är en bit ifrån högsta nivån.

Tuff nöt att knäcka?

Någon enkel kamp är inte att vänta mot Broady, som har visat sig vara svårslagen och i högform. Ruud får se upp. En skräll är inte att utesluta. Själv tar jag det säkra före det osäkra. Mitt spel blir att Broady täcker den högt uppsatta handikapp linan på +6,5 games, till 1.80 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip