I min bok är det en klar klasskillnad mellan Lorenzo Musetti och Thanasi Kokkinakis, när spelarna möts i Masters Toronto. Musetti är en topp 20 spelare, som är på god väg att bryta sig in i topp 10-nivån på ATP:n medan Kokkinakis är på en sämre nivå och ligger på plats 86 i rankningen. Då spelbolag erbjuder ett schysst vinnarodds på Musetti faller mitt speltips enkelt på honom.

Musetti jagar fortsatt sin första titel för i år. Säsongen har varit lyckosam överlag, med bra resultat på alla underlag. I Toronto vann han komfortabelt över Nishioka med 6-4, 6-1, utan att egentligen behöva plocka fram sin högsta nivå. En liknande uppgift väntar mot Kokkinakis.

Detta kommer att bli Kokkinakis fjärde match i turneringen, i och med att han har fått kvala in. I kvalet spelades en lång och tuff kamp mot Gojo innan Lestienne slogs ut lite lättare. En längre tillställning blev det även mot Zhang - men ändå en klar seger i raka set. Men här väntas resan ta slut.

En rak seger för Musetti?

Med tanke på förutsättningar borde Musetti klara av att slå Kokkinakis minst två gånger på tre försök. Då spelbolag erbjuder högre odds än så på att italienaren tar sig vidare finns det ett värde att hämta.

Mitt spel blir att Musetti vinner över Kokkinakis, till 1.74 i odds, hos Unibet.
This is the stats tab
This is the post tip