Lite småmariga förutsättningar i Båstad den här veckan, småkyligt och det är sällan vindstilla på banorna här. Det är faktorer som garanterat gynnar Laaksonen i mötet med Jarry.

Det spelar nästan ingen roll hur bra servare du är, den blir extremt neutraliserad på det här underlaget. Allt kommer mer eller mindre tillbaka och då försvinner Jarrys största vapen.

Han är bra på grus, Jarry, men det är genomgående höghöjdstennis eller snabba grusbanor han gjort bra resultat på: Geneve, Kitzbühel och Sao Paulo. Det finns ett par undantag så klart, men han trivs bäst på de snabba grusbanorna.
Laaksonen numera innanför topp 100 på rankingen. Inget direkt vapen i sitt spel men är oerhört bollsäker och svår att slå igenom. Matchbilden kommer vara att Jarry maler på och Laaksonen försöker hålla längd och hoppas på att Jarry tillslut slår bort sig – vilket han förr eller senare kommer att göra.

Laaksonen nådde kvartsfinal 2017 och semifinal här förra året, triv på banorna och har också massor av poäng att försvara. Inte helt övertygad men det här måste vara Jarrys första besök i Båstad.

Kommer bli en jämn match det här och värdet ligger utan tvekan på Laaksonen till 2,50 hos FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip