Lite mer från Båstad.

Tycker att 5,00 på Markus Eriksson mot Dusan Lajovic är lite för högt. Tycker att det finns ett par saker som talar för Erikssons fördel.

Han är extremt jobbig att möta, svensken. Ger sig ju aldrig och börjar Lajovic känna att han får lite motstånd så kan jag tänka mig att han ger bort den här matchen. Egentligen är ju serben på tok för bra för Eriksson, men som sagt, Eriksson är extremt formstark. Har senaste månaden spelat in resultat som ingen nog trodde att han hade i sig. Det inkluderar vinster mot Gerald Melzer, Martin Klizan och Radu Albot. Samtliga dessa tre har goda chanser att slå Lajovic.

Så, motivationen är garanterat till Erikssons fördel, men så har vi ju också underlagetsbytet som Lajovic tvingas göra efter Wimbledon medan Eriksson har nött grus senate tre månaderna.

Nu är ju Lajovic inte bara mycket bättre utan även i ganska bra form, däremot ska man veta att han gör ordentliga bottennapp emellanåt och då kommer de oftast i första omgången, gärna i en lågprofilsturnering som challengern här i Båstan ändå är.

Provar Eriksson till 5,00 och lär också uppdatera den här texten med ett handikappspel när linorna släppt. Spelet finns hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip