Alex De Minaur under 167.5 på världsrankingen när vi summerar 2018.

Garanterat, kan jag säga. Killen är alltså född 1999 och är en av de absolut största tennistalangerna där ute. Spelade Australian Open redan 2016 tror jag, eller, kvalet i alla fall. Har alltid varit liten, alltså kortväxt och tanig. Men jämför man honom idag med 2016 så är han betydligt mer atletisk. Inte helt olik Goffin till spelsättet.

Vann ett WC till Australian Open genom deras nationella playoff, det var egentligen inget snack om saken. Han var klart bättre än 190-rankade Bolt i finalen. Lite märkligt att Bolt inte är bättre rankad, han har många fina skalper på challengertouren under 2017.

Hur som helst. De Minaur är bra på att ta bollen lågt, rör sig fint på banan och kan slå bra från båda sidor. Inte mycket till serve men det tar han igen i returspelet. Hans främsta underlag är alltså de snabba harcoourtbanorna, gräset och snabba inomhusturneringar. Han är oduglig på grus, så där kan vi inte räkna med många poäng.

Touren älskar honom också, eller om det är hans agentfirma, jag vet inte. Men WC:s kommer han säkert få 6-7 stycken under 2018. Så klart lite beroende på hur det går men han har alltså redan blivit tilldelad två WC:s och då har säsongen inte ens börjat.

Ligger just nu på 208:e plats på rankingen och det här känns som hans år. Kanske inte slår igenom med buller och bång men att han nyper 1-2 challengertitlar plus nån kvartsfinal i ATP 250 tror jag garanterat och det är ju inte mer än 40 platser på rankingen som han måste klättra.

Tycker han har perfekta förutsättningar för att börja året bra och därmed bli direktkvalificerad till alla challengers. Han lär också göra en bra grässäsong. Efter det ska det räcka med nån hyfsad rush för att han ska avsluta året på en ranking 167 eller bättre.

Det här spelet hittar ni hos LeoVegas . Det kommer sitta mycket oftare än de 1,87 som erbjuds (motsvarar 53% chans) och det är bättre ränta än att sätta in pengarna på nått trött sparkonto, så här tycker jag att ni ska investera.

This is the stats tab
This is the post tip