Jag tror att det var en fotskada eller liknande som satte stopp för Chungs framfart under 2018. Han var nästan irriterande bra under början av året men kom liksom aldrig riktigt tillbaka efter skadan. Gjorde ett par riktigt bra matcher i Australien men efter Miami var han sig inte lik.

Han satte stopp för säsongen i Stockholm och har med andra ord haft 2,5 månader på sig att bygga upp kroppen inför 2019. Han är ju dock lite av en glaspojke som ständigt har blåsor på händer och fötter men som tennisspelare betraktad har han en högstanivå som hör hemma topp 10. Helt sinnessjukt atletisk vilket gör att han får tag på det mesta ute i hörnorna. Kommer bli kul att se hans matcher med Djokvic under året, just för att Chung mer eller mindre kopierat Djokovics spelstil.

Chung var som sakt borta stora delar av året. Han spelade bara två grusturneringar och inga grästurneringar. Då ska man veta att han är juniormästare i Wimbledon och har pressat Nadal på grus. Med andra ord finns det poäng att hämta.

Om Chung bara får vara någorlunda frisk kommer han vara topp 20 efter den här säsongen. Därför att det värde att spela Chung under 23,5 på rankingen till oddset 1,88 hos FastBet och Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip