Londero har gjort väldigt bra resultat på grus i år. Han är en extrem grusspecialist som tagit ett enormt kliv senaste tiden. Han har haft det något tuffare på europeiskt grus jämfört med sydamerikanskt. Men allvarligt, han möter Paire som kan komma till match i precis vilket skick som helst.

Jag föreslår lobotomering på den person som ens överväger att spela Paire till 1,55 i den här matchen. Han kan mycket väl vinna, Paire, men hans vinstchanser är inte 66%, så mycket kan jag säga.

Kommer ju från en grustitel i Marrakech och det behöver absolut inte vara positivt för honom. Infinner sig viss mättnadskänsla så kommer Londero köra över honom. Paire har en semifinal i Barcelona för ett par år sen, men normalt är det ingen turnering han trivs i. Ryker nästan alltid tidigt.

På årsrankingen ligger Londero på plats 44 och Paire på plats 41. I år skiljer det men andra ord nästan ingenting mellan dem. Med det i åtanke plus att Paire mycket väl kan få baksmälla från Marrakech så tycker jag att Londero till 2,55 hos LeoVegas , MrGreen eller Unibet är ett kanonspel.

This is the stats tab
This is the post tip