Speltips: Londero - Sousa

Sport: Tennis
Spelstopp: 2019-02-12 23:00
Land: Argentina
Liga: ATP Buenos Aires
Odds: 1.83
Tips: Sousa
Nu får man lov att plocka ner Londero på jorden. Jag tror inte på att han är någon stor ATP-spelare. Londero är en halvbra spelare på challengertouren, bäst på grus, såklart, men efter sin livs bästa vecka har jag mycket svårt att tro att han har krut kvar i bössan.

I Cordoba slog han Jarry, Sonego och Cachin plus en, vad det verkade, Delbonis som kom ut på centercourten i kryckor... spelar final mot Pella ikväll men den vinner han mest troligt inte. Oavsett vad så kommer han garaterat inte vara i tillräckligt bra mentalt tillstånd för att slå Sousa. För man ska veta en sak, Sousa kastar sällan eller aldrig bort matcher. Där får man kämpa.

Sousa har ju också börjat säsongen kanon, sen två usla matcher i Davis Cup. Han stog över Cordoba och satsar istället på Buenos Aires, mycket bra beslut skulle jag tro. Bättre att ladda upp ordentligt än att bara flänga runt och hoppas på bra lottningar.

Så, som tennisspelare betraktad är Sousa bättre, det kan ingen säga något om. Det Londero har presterat den här veckan är att slå challengerspelare och en skadad Delbonis, det räcker inte för att sätta honom på even odds mot Sousa, så mycket kan jag säga.

Bra form på Londero och hemmaplan men det håller inte mig borta från att lasta på Sousa här. 1.83 hos FastBet och Bethard.

  Londero - Sousa
Spela på Speltips Londero - Sousa
Poldan - 12 Februari 2019 - 21:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming