Det här blir en ny svår nöt för Lopez. Julien Benneteau kommer fortfarande in till ett gäng turneringar tack vare skyddad ranking och blir bara bättre och bättre. Vi kan förutsätta att fransmannens motivationsnivå är skyhög med tanke på att han inte har så många gratisturneringar kvar och gissningsvis valde han Los Cabos just för att startfältet är svagt nu under OS.

Jag vet inte hur mycket Lopez bryr sig så här tidigt i turneringen. Med lite rättvisa skulle han utan tvekan förlorat andra set mot Opelka. Hur som helst, spanjoren kom undan med blotta förskräckelsen och då ska man veta att Benneteau är en fruktansvärt mycket bättre returtagare och passerare än vad Opelka är.
Dessutom, han servade väldigt bra i andra omgången mot Zeballos och slog en stekhet Donaldson i första omgången.

Sen ska man veta att Benneteau har 6-3 inbördes mot Lopez - vunnit samtliga fem möten på hardcourt och bara förlorat med mer än tre games en enda gång.

Känner mer rätt bekväm med att Benneteau tar minst ett set och täcker hcp-linan. Dunkar därför in på +3,5 games till 1,97 hos Unibet . Tycker också är det finns värde på raka spelet till 3,55.

This is the stats tab
This is the post tip